GhettoVCB.sh log is wrong

Posted by Michael on Server Fault See other posts from Server Fault or by Michael
Published on 2010-04-02T06:47:32Z Indexed on 2010/04/02 6:53 UTC
Read the original article Hit count: 840

Filed under:
|
|
|
|

2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_BACKUP_ROTATION_COUNT = 2 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - DISK_BACKUP_FORMAT = thin 2010-02-25 16:03:02 -- info: ============================== ghettoVCB LOG START ==============================

2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ADAPTER_FORMAT = buslogic 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - POWER_VM_DOWN_BEFORE_BACKUP = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ENABLE_HARD_POWER_OFF = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_BACKUP_VOLUME = /vmfs/volumes/nfs_storage_backup/vm1 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ITER_TO_WAIT_SHUTDOWN = 3 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_BACKUP_ROTATION_COUNT = 2 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - POWER_DOWN_TIMEOUT = 5 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - DISK_BACKUP_FORMAT = thin 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - SNAPSHOT_TIMEOUT = 15 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ADAPTER_FORMAT = buslogic 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - LOG_LEVEL = info 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - BACKUP_LOG_OUTPUT = /tmp/ghettoVCB.log 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - POWER_VM_DOWN_BEFORE_BACKUP = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ENABLE_HARD_POWER_OFF = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - ITER_TO_WAIT_SHUTDOWN = 3 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_SNAPSHOT_MEMORY = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_SNAPSHOT_QUIESCE = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - POWER_DOWN_TIMEOUT = 5 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VMDK_FILES_TO_BACKUP = all

2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - SNAPSHOT_TIMEOUT = 15 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - LOG_LEVEL = info 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - BACKUP_LOG_OUTPUT = /tmp/ghettoVCB.log 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_SNAPSHOT_MEMORY = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VM_SNAPSHOT_QUIESCE = 0 2010-02-25 16:03:02 -- info: CONFIG - VMDK_FILES_TO_BACKUP = all

2010-02-25 16:03:13 -- info: Initiate backup for VM1 2010-02-25 16:03:13 -- info: Initiate backup for VM1 2010-02-25 16:03:13 -- info: Creating Snapshot "ghettoVCB-snapshot-2010-02-25" for VM1 2010-02-25 16:03:13 -- info: Creating Snapshot "ghettoVCB-snapshot-2010-02-25" for VM1 Failed to clone disk : The file already exists (39). Destination disk format: VMFS thin-provisioned Cloning disk '/vmfs/volumes/datastore1/machine/VM1.vmdk'... 2010-02-25 16:04:16 -- info: Removing snapshot from VM1 ... Destination disk format: VMFS thin-provisioned Cloning disk '/vmfs/volumes/datastore1/machine/VM1.vmdk'...

How can I fix this issue, the backup is working, but the log shows something like 2 back-up's in the exact time?

© Server Fault or respective owner

Related posts about script

Related posts about vmware