Adattárház Fórum 2010. május 11.

Posted by Fekete Zoltán on Oracle Blogs See other posts from Oracle Blogs or by Fekete Zoltán
Published on Mon, 10 May 2010 10:40:51 +0100 Indexed on 2010/05/10 10:14 UTC
Read the original article Hit count: 662

Holnap, kedden az Adattárház Fórum 2010 rendezvényen egy érdekes eloadásban fog beszélni Jon Mead, a Rittman Mead Consulting egyik alapítója arról, hogyan használja az egyik vezeto egy brit kiskereskedelmi cég az Oracle Exadata / Database Machine rendszert az adattárházának sikeres, nagy teljesítményu muködösének. Az adattárház alapja, az Oracle Database tehát az Exadata platformon fut: Using Exadata in the Retail Sector: a Case Study. Ez az eloadás 15:10-kor kezdodik.
10:10-kor kezdodik a Szállítói kerekasztal, amin jómagam is részt veszek az Oracle oldaláról. Amirol beszélni fogok: Hogyan látja az Oracle az adattárházak fejlodését, és hogyan látja a világ az Oracle-t.

12:00-tól Fisher Erik, Sun fog érdekes eloadást tartani: Amit a hardverekrol mindig tudni szerettél volna címmel az adattárházakhoz használható hardverekrol. Itt is ki fog térni az Exadata / Database Machine megoldásban alkalmazott Smart Flash Cache alapját képezo Flash kártyákra is és a "hagyományos" :) tranzakciós, DW és más rendszerekben használható SSD diszkekre is.
10:20-kor a CERN eloadása kerül reflektorfénybe: From Tera Electronvolts to Terabytes - Physics Databases at CERN címmel. A CERN mindig is extrém felhasználója volt a technológiának, a határokat feszegetve és ezeket innovatív megoldásokkal kezelve.

© Oracle Blogs or respective owner

Related posts about DW

Related posts about adattárház