Robbanásszeruen no az Exadata értékesítés

Posted by Fekete Zoltán on Oracle Blogs See other posts from Oracle Blogs or by Fekete Zoltán
Published on Fri, 17 Dec 2010 11:28:18 +0100 Indexed on 2010/12/17 17:08 UTC
Read the original article Hit count: 646

Olvassa el a HWSW cikkét is: Úgy veszik az Exadatát mintha kötelezo lenne

Az Oracle 2011-es pénzügyi évének 2. negyedévének zárásakor kiadott közleményben ezt nyilatkozta Mark Hurd, az Oracle elnöke.
"Since joining Oracle I've met with and visited many customers that have expressed a high level of enthusiasm around our strategy of engineering hardware and software that works together," said Oracle President, Mark Hurd. "That enthusiasm translates into an Exadata pipeline that has now grown to nearly $2 billion. That number is a good leading indicator that customers are planning to increase their investment in Oracle technology."
azaz
Mark Hurdnek sok Oracle ügyfél fejezte ki magas szintu elismerését az Oracle stratégiájáért, mely az együtt tervezett és együtt múködo hardver és szoftver fejlesztését tuzte a zászlóra. Ez az ügyfél oldali elismerés vezetett oda, hogy az Exadata pipeline 2 milliárd dollárra nott. Ez a szám azt jelzi, hogy az Oracle ügyfelek terveiben növelik az Oracle technológiai befektetéseiket.
Larry Ellison, az Oracle vezére a következot nyilatkozta: "Our new generation of Exadata, Exalogic and SPARC Supercluster computers deliver much better performance and much lower cost than the fastest machines from IBM and HP."
azaz
Az új generációs Exadata, Exalogic és SPARC Supercluster szerverek sokkal jobb teljesítményuek és lényegesen kisebb költséguek, mint az IBM vagy a HP leggyorsabb gépei.

Olvassa el a HWSW cikkét is: Úgy veszik az Exadatát mintha kötelezo lenne

© Oracle Blogs or respective owner

Related posts about Database Machine

Related posts about Exadata