Jocuri friv pentru toti

Posted by haioase on Geeks with Blogs See other posts from Geeks with Blogs or by haioase
Published on Tue, 02 Oct 2012 05:19:05 GMT Indexed on 2012/10/02 9:38 UTC
Read the original article Hit count: 280

Filed under:
Jocurile online sunt o modalitate foarte simpla de a te relaxa in timpul liber si spun acest lucru deoarece nu ai altceva de facut decat sa te asezi in fata calculatorului, sa cauti pe internet ceea ce iti place si sa te joci cat vrei - sau cat de mult timp ai la dispozitie.Poate si din cauza ca sunt atat de cautate, industria jocurilor de pe internet a devenit tot mai infloritoare in ultima decada.

Un site unde poti sa gasesti o multitudine de jocuri flash este si friv.me.uk games - Play your favorite online game, site dedicat in exclusivitate jocurilor friv de tot felul. Dupa cum se vede din titlu este in limba engleza, dar acest lucru nu cred ca reprezinta un impediment pentru vizitatorii din lumea intreaga care viziteaza www.friv.me.uk , deoarece astazi pana si copiii de gradinita stiu semnificatia cuvintelor play this game sau click here to play.

Daca va intrebati ce sa alegeti din multele jocuri de acolo, v-as sugera sa incercati noile jocuri friv de strategie, deoarece sunt atat haioase, cat si interesante si educative pentru cei mici. Nu iti trebuie dexteritate in apasarea tastelor, ci o minte organizata, deoarece trebuie sa iti faci un plan de aparare foarte bun pentru a putea castiga un joc de genul lui Bloons tower defense, de exemplu.

Fetelor care vor sa se joace pe friv.me.uk as vrea sa le sugerez cateva jocuri speciale pentru ele, cum ar fi cele de gatit impreuna cu Dora. Se vor distra copios, preparand cea mai gustoasa pizza in bucataria virtuala a Dorei si, in acelasi timp, vor invata fractiile, deoarece trebuie sa imparta pizza in felii egale pentru toti cei aflati la masa.

Acestea au fost doar cateva idei despre ce jocuri friv puteti sa va jucati in fiecare zi pe friv.me.uk. Voi alegeti orice va place si stati oricat vreti acolo, pentru ca este un site unde va puteti amuza foarte tare impreuna cu prietenii sau familia. Distractie placuta tuturor!

© Geeks with Blogs or respective owner