Elofordult már, hogy nehezen tudta értelmezni milyen patch-et is javasolt a támogató mérnök?

Posted by user552636 on Oracle Blogs See other posts from Oracle Blogs or by user552636
Published on Wed, 12 Dec 2012 10:53:29 +0000 Indexed on 2012/12/12 17:12 UTC
Read the original article Hit count: 257

Filed under:

Bevallom, Ügyfeleink bejelentéseinek monitorozása közben nem egyszer gondolkodóba estem, mit is jelentenek a PSE, MLR, One-off, és további gyönyöruséges kifejezések, melyeket a támogató mérnökök használnak.

Nemrégiben bukkantam rá a My Oracle Suport-on a  Document ID 1430923.1 cikkre, melyben ezen kifejezések magyarázatát át tudjuk tekinteni.


Szerencsére a leírásban szerepelnek a korábbi kifejezések is, mert én úgy látom vannak támogató mérnökök akik egyelore még a régi elnevezéseket használják.


Ha már a javításokról esik szó, szeretném felhívni a figyelmet az Oracle Tech Error Correction Policy document-re is, mely nagyszeru áttekintést ad az Oracle bug javítási irányelveirol.


Ebben a dokumentumban megtalálhatjuk a Release Schedule of Current Database Releases (Doc ID 742060.1)  és  Error Correction Support Timelines for Oracle Application Server (Fusion Middleware) (Doc ID 944866.1) cikkek hivatkozásait is melyeken belül akár az Adatbázis és Fusion Middleware termékek roadmap-jéig is eljuthatunk.


Érdemes ezeket a cikkeket a My Oracle Support felületen kedvencnek megjelölni, hogy bármikor könnyedén elérhetok legyenek.

A számunkra hasznos cikket a kedvencek közé a cikk címe melletti csillagra kattintva tehetjük kedvenceink közé és következo alkalommal a menüsorban talál csillagra kattintva varázsolhatjuk elo az alábbi képernyo részletek szerint. 







© Oracle Blogs or respective owner

Related posts about /My Oracle Support