Daily Archives

Articles indexed Thursday June 5 2014

Page 1/18 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  | Next Page >

  • Link rate between EMC DAE and HBA

    - by Johan Christensson
    I have a EMC DAE (KTN-STL4) drive cage directly connecconnected to a HP Proliant server using a QLogic QLE2560 HBA. I'm using copper cable between the HBA card and the DAE. On the controller card in the DAE there is a label that states "4Gb". I'm guessing that this means 4Gbit/s. But if I set the HBA card to "Auto speed" it negotiate 2Gbit/s, and if I hard set it to 4Gbit/s I end up with no link. Why is this? Isn't the DAE controller card capebel of link speed higher then 2Gbit/s or is it the copper cable that limits the speed, or is it the interface used between the DAE and Qlogic HBA that is the problem? I have been browsing for HSSDC-FC converters and they always seems to på rated at ~2Gbit/s. If this is the limit, why does it say 4Gb on the controller cards in the DAE?

    Read the article

  • Notification of low DHCP pool in split scope setup

    - by JJBladester
    In Windows Server 2008 R2, it is possible to read the Event Viewer for EventID 1020 which is an indication that the DHCP pool is running low on addresses. What if I have two DHCP servers in my domain that use an 80/20 split scope to take a /24 pool of DHCP-allocated IP addresses and split it amongst the two servers according to this Technet Article? In this case, since the scope is split, how can I tell if the total DHCP pool, which is split amongst the two DHCP servers, is beginning to run low on address space?

    Read the article

  • Kickstart based installation of RHEL 6.4 from USB

    - by Peter
    I want to setup some brand new servers with RHEL 6.4. Servers do not have DVD, so, I have to use USB for the installation. I already have a custom ISO with a kickstart file that I use on servers with DVD flawlessly. I used iso2usb to move the ISO t? my USB. When I boot from the USB, the ks file is found, anaconda starts, but then stops with the following error: "The installation source given by device ['sda1'] could not be found. Please check your parameters and try again" Notes: The USB IS the sda. My custom ISO file is renamed to linux.iso from iso2usb and it is present in the root directory of the USB. Kickstart file has the following entry: harddrive --partition=sda1 --dir=/ Please help me to automate the installation with kickstart. Edit 1: This the anaconda.log file: 09:01:57,029 INFO : no /etc/zfcp.conf; not configuring zfcp 09:01:57,259 INFO : created new libuser.conf at /tmp/libuser.4rAbps with instPath="/mnt/sysimage" 09:01:57,259 INFO : anaconda called with cmdline = ['/usr/bin/anaconda', '--stage2', 'hd:sda1:///images/install.img', '--dlabel', '--kickstart', '/tmp/ks.cfg', '--graphical', '--selinux', '--lang', 'en_US.UTF-8', '--keymap', 'us', '--repo', 'hd:sda1:/'] 09:01:57,260 INFO : Display mode = g 09:01:57,260 INFO : Default encoding = utf-8 09:01:59,444 DEBUG : X server has signalled a successful start. 09:01:59,446 INFO : Starting window manager, pid 1345. 09:01:59,537 INFO : Starting graphical installation. 09:01:59,741 INFO : Detected 7968M of memory 09:01:59,741 INFO : Swap attempt of 7968M 09:02:00,840 INFO : ISCSID is /usr/sbin/iscsid 09:02:00,840 INFO : no initiator set Edit 2: This is the part of anaconda log that indicates that it found the USB etc: 09:01:47,918 INFO : starting STEP_STAGE2 09:01:47,918 INFO : partition is sda1, dir is //images/install.img 09:01:47,918 INFO : mounting device sda1 for hard drive install 09:01:48,005 INFO : Path to stage2 image is /mnt/isodir///images/install.img 09:01:54,214 INFO : mounted loopback device /mnt/runtime on /dev/loop0 as /tmp/install.img 09:01:54,214 INFO : Looking for updates for HD in /mnt/isodir///images/updates.img 09:01:54,214 INFO : Looking for product for HD in /mnt/isodir///images/product.img 09:01:54,227 INFO : got stage2 at url hd:sda1:///images/install.img 09:01:54,254 INFO : Loading SELinux policy 09:01:54,700 INFO : getting ready to spawn shell now 09:01:54,975 INFO : Running anaconda script /usr/bin/anaconda 09:01:56,882 INFO : _Fedora is the highest priority installclass, using it 09:01:56,921 INFO : Running kickstart %%pre script(s) 09:01:56,922 WARNING : '/bin/sh' specified as full path 09:01:56,926 INFO : All kickstart %%pre script(s) have been run

    Read the article

  • Cursor moves when left or right clicking on trackpad

    - by n00b
    I'm on an acer aspire v5-572p. When I am using the touchpad, and I left or right click something, the cursor moves every time by a couple pixels because unfortunately the clicking area, is also a touch area. I've tried switching to the synaptics mouse drivers provided on the Acer driver website, but the same problem exist. I have researched this problem and there is a fix for this issue in Ubuntu, but I am running Windows 8.1 x64. The problem also existed when I was on 8.0 How do I stop the cursor from moving on a click?

    Read the article

  • Changing Win 8.1 Pro Store App Installation Folder

    - by ChiliYago
    I have a Dell Venue 8 Pro tablet with Windows 8.1. The c:\ is very limited capacity at only 24GB. With the OS only on the c:\ I just have 8.6GB of free space. So I have added a 64gb SSD to the machine and want to install all my apps on it and not the C Drive. I know the apps get installed in c:\Program Files\WindowsApps folder so I have ROBOCOPY'd all the files to d:\Program Files\WindowsApps and created a symbolic link using mklink. It seems that new apps are install correctly now on d:\ however the existing apps fail to open. What is the Microsoft's solution to making this happen seamlessly?

    Read the article

  • One network, two macbooks, one is fast and the other is slow

    - by Brendan
    I really need help for my friend. I know next to nothing about computers. My roommate and I both have macbook pros from the same year running OS X, are both connecting wirelessly to the same xfinity wifi, and while mine runs perfectly fine, my roommate complains that his works very slowly and times out every few seconds. I can't seem to figure out why this is. He is trying to get me to switch internet providers because he is convinced that it is their problem, but this cannot possibly be the issue since it works great on mine. He has an xbox hooked up to the wifi that he says also works poorly. I really can't see switching providers given that I am experiencing absolutely zero problems. How can I help my friend?

    Read the article

  • iconv supports too few encoding

    - by schemacs
    iconv -l outputs too few encodings on CentOS 6.5: $ iconv -l 10646-1:1993, 10646-1:1993/UCS4, ANSI_X3.4-1968, ANSI_X3.4-1986, ANSI_X3.4, ASCII, CP367, CSASCII, CSUCS4, IBM367, ISO-10646, ISO-10646/UCS2, ISO-10646/UCS4, ISO-10646/UTF-8, ISO-10646/UTF8, ISO-IR-6, ISO-IR-193, ISO646-US, ISO_646.IRV:1991, OSF00010020, OSF00010100, OSF00010101, OSF00010102, OSF00010104, OSF00010105, OSF00010106, OSF05010001, UCS-2, UCS-2BE, UCS-2LE, UCS-4, UCS-4BE, UCS-4LE, UCS2, UCS4, UNICODEBIG, UNICODELITTLE, US-ASCII, US, UTF-8, UTF8, WCHAR_T But on my Ubuntu the list seems much longer, here is different: CentOS6.5: $ php -a php > echo iconv('utf8', 'gbk', 'abc'); PHP Notice: iconv(): Wrong charset, conversion from `utf8' to `gbk' is not allowed in php shell code on line 1 php > quit $ php -i|grep iconv iconv iconv support => enabled iconv implementation => glibc iconv library version => 2.12 iconv.input_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 iconv.internal_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 iconv.output_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 Ubuntu 14.04: $ php -a Interactive mode enabled php > echo iconv('utf8', 'gbk', "abc\n"); abc php > quit $ php -i|grep iconv iconv iconv support => enabled iconv implementation => glibc iconv library version => 2.19 iconv.input_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 iconv.internal_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 iconv.output_encoding => ISO-8859-1 => ISO-8859-1 But I don't want to recompile glibc(this will be huge mount of work), any idea on how to ad new encoding support?

    Read the article

  • Picasa “sync to web” folders do not stay in sync

    - by jmbouffard
    I have multiple folders from the Picasa software that were moved to my Google+ profile using the "sync to web" feature. At some point I noticed that some of these folders were on Google+ and had the green upload arrow in Picasa, however the "sync to web" option was disabled. I tried to re-enable the "sync to web" option and it starts loading but after a few seconds the "sync to web" option is back to disabled. I get no error message, it just switches back to disable. Is there any way I could leave the option enabled? Out of around 80 something albums synced to Google+ only 3-4 are not able to have the "sync to web" option enabled. Thanks.

    Read the article

  • How to transfer files via infrared on Linux?

    - by arielnmz
    I know this is a way too old technology but I've got some files inside a very old cellphone that I need to transfer to a very old computer. So far my Infrared USB device works well, it's detected by the machine (lsusb output): Bus 002 Device 002: ID 0df7:0620 Mobile Action Technology, Inc. MA-620 Infrared Adapter I've tried to send the file over MMS and even email (it lacks bluetooth, not to mention USB). But this cellphones's firmware doesn't let me attach the files. The file was originally transfered via IrDA, and it only has an internal memory (a whole 2 million bytes! whoa!). I found a package called irda-utils, but it seems that there are only two executables: irdaping and irdadump. I think the dump utility might do the job (which as far as I can see it's kind of a version of tcpdump but for IrDA), but I don't even know how to process the received frames. Could this question may be what I'm looking for? EDIT While reading through the Linux Infrared HOWTO I found about the OpenObex project, which may be what I'm looking for...

    Read the article

  • Is there any way to abstract IP address during ssh?

    - by Vivek V K
    I have a server which is in the middle of a forest. It is connected to the Internet via a microwave link and an ADSL link.Hence it has two different static IP addresses. Now if there is heavy rain, the microwave link breaks and I should use the much slower ADSL link. And I ping the microwave ip time to time to check if it is up again . But at times, I end up using the very slow ADSL link even if the microwave link is back up. Hence I need a way to automate this in the following way. 1.I need to abstract the IP address of the machine with some other name which when I use ssh or sftp, will poll both the IP and connect me to the best one. so for eg: if I say ssh -Y [email protected], It should first try to connect to the microwave link if it cant, then connect to ADSL. 2.Suppose the first time I connect, the microwave link is down so it connects to ADSL, I need it to dynamically change to the microwave link once it is working again. Is this even possible?

    Read the article

  • Permanently mount multiple directories from different disks under /

    - by piotrek
    I have SSD and HDD. Some directories like /var, /srv and /tmp should be on HDD, while /boot, /usr and /lib on SSD. But do I have to create separate partition for every single directory? I want to have 2 or so partitions. One for each disk and distribute directories as needed. Is it possible and how? I've heard about symlinks, mount --bind, mhddfs but: symlinks are treated differently by tools like cp, so I'm not sure if it's safe to have main system directories symlinked I have no idea how can I use mount --bind or mhddfs in fstab

    Read the article

  • Any way to know if two ip address points to the same machine?

    - by Vivek V K
    Is there anyway to find if two different IP address in two different network actually points to the same physical device? I need it in Linux. Edit - I have the same server(a raspberry pi) connected via 2 intranets to my client. I don't know the IP address of the server as it is DHCP. The crude way to do is to reach the raspberry pi from one intranet and check with ifconfig to find the ipadress of the machine in the other Intranet. I want to know if there is any other way I can do it? I know the mac address of the machine.But I don't know how do I find the Ipadress based on the mac address.

    Read the article

  • osx bash grep - finding search terms in a large file with one single line

    - by unsynchronized
    Is there simple unix command line i can enter which lets me isolate say 512 bytes either side of a search term, even if there is only one "line" in a very large text file? Ok, this should be easy. Famous last words. I'm not that familiar with grep, but it seems it is mainly used to filter out lines in the input that contain search terms. I have a very large json file that I downloaded that i want to search for a particular term. before you click the link - it's over 244MB so be warned - it is from the internet wayback machine and contains lists of zip files of archived photos. i am trying to find mine. Their web interface is broken, so i found the json file that they make public here - it's the last one on the list. when i grep looking for my username, it finds it, but proceeds to dump that line to the console. the problem is that line is 244MB long, and it's the only line in the file. i tried using less, but could not get that to do much - it's very slow, and seems to have the same issue. is there simple unix command line i can enter which lets me isolate say 512 bytes either side of a search term?

    Read the article

  • Google Play Music Not Adding MP3s On-Demand

    - by J0e3gan
    My recent attempts to add music on-demand to Google Play Music have yielded nothing - no "Processing music..." or "Added __ of __" messages, just nothing. Previously I could add music on-demand; and nothing has changed on the machine from which I successfully added music previously, from which I have tried to add music on-demand recently. What could be hampering my ability to add music on-demand? WHAT I'VE TRIED: Right after I started using GPM, I briefly found that I could not add music (on-demand), but the problem went away after a logout/login. This time a logout/login has not helped. Dragging & dropping or browsing to folders or files to add has made no difference either. Nor has waiting ridiculously long for GPM to show signs of life after adding music on-demand seemed to work. Digging deeper, I read a related Google Play Help article and followed its suggestions... ran the Google Play Music Manager troubleshooter = no errors or warnings double checked my available storage = 8 GB free double checked supported file types = MP3 is still supported (of course) ..., but the problem remains. UPDATE: I found that if I configure GPM to automatically upload music added to specific folders, it strangely does add automatically what it will not add on-demand.

    Read the article

  • Can SATA be used to connect computers?

    - by André
    Can SATA be used to connect two computers together, just like a crossover Ethernet cable would do ? I know SATA has no "networking" features and even though a controller may have multiple ports, the drives don't "see" each other, and that in SATA one device acts as the host (the computer) and the other device is some kind of "client" (the storage drive). But still, did anyone attempt to make a kernel module that would make one computer appear as a "client" (so that the host's SATA controller detects it as a standard hard drive) and then set up like a pseudo-Ethernet link or a very high speed serial link (and then run pppd on it and do networking) ? Note : I know this is an unprofessional and totally stupid idea, I'm just asking out of curiosity.

    Read the article

  • Dual booting Windows 7 & 8.1, using the Windows 8 Startup Options Menu, when Windows 8.1 is already installed and you want to add Windows 7

    - by Josh
    There are many excellent guides out there that explain how to dual-boot Windows 7 & 8. However, they are written for people starting with a Windows 7 installation and add a Windows 8 installation to separate partition. From what I'm reading, following this procedure will result in Windows 8 installing and configuring the Startup Options Menu with an option to boot Windows 7 & 8. However, in my situation I have a Windows 8.1 machine that I want to install Windows 7 on, and enable dual-boot, where I can use the Startup Options Menu to select the OS to boot. I haven't been able to determine how to do this. From everything I've been able to find, it looks like if I install Windows 7, it is going to take over the boot loader process, and I won't have access to the Windows 8 "Startup Options Menu." This answer suggests I boot to VHD, but notes a drawback: You can't do this if the C:\drive is encrypted using ANY encryption shceme. Be that BitLocker or 3rd party. The location of the .VHD file you are booting to must reside on an unencrypted volume. Well, that's a bummer, because that's exactly what I wanted to do--I wanted my Windows 7 partition to be encrypted, and my Windows 8 partition to also be encrypted. The idea being that when OS was booted, it was completely locked out from accessing data on the other OS's partition. At this point, I'm thinking my only option is to install Windows 7, and then re-install Windows 8, which will give me the dual-boot option... am I right? Or is there a way to make this work. I'm thinking that I would need to figure out a process like this: Configure the Windows Startup Options Menu with a "blank" entry for Windows 7, pointing to an empty partition Insert the Windows 7 installation media, install Windows 7, and somehow restrict it to that partition (i.e., prevent it from "taking over" from the Startup Options Menu" Is this possible, and if so, how can I accomplish this? My concern is that if I simply install Windows 7 to a separate partition, Windows 7 will take over the entire boot process and I won't be able to get to my Windows 8 installation any more.

    Read the article

  • size of extent on LVM2

    - by piotrek
    in LVM1 there was a limit of 65k extends. So size of extent had to been chosen carefully between wasted space on partitions (to big extent) and maximal possible size of logical volume (too small extent). in lvm2 (according to http://docstore.mik.ua/manuals/hp-ux/en/5992-4589/apa.html) the limit is ~16 million extents. so the default size of 4mb gives ~60TB of LV size. so is there any point in making the extent larger than 4-16mb on a desktop? is there any performance degradation or other costs of having big number of extents?

    Read the article

  • Windows 7 laptop constantly dropping internet connection

    - by Corbin Holbert
    I have scoured the web for an answer and failed to find one. I am using a Toshiba Satellite laptop running Windows 7 64-Bit. I have the computer connected via Wifi. Now, I am no beginner with the Internet, or anything related to computers, as I have grown up teaching everyone around me how to use computers, and went to college for IT. Everything on my network works flawlessly at all times, except for this evil laptop. The worst part is that I fixed this once before a few years back and recently had to replace the hard drive and re-install the OS, but cannot for the life of me remember what I did to make this problem go away. I am in my browser, connected to the Internet. I click a link. Suddenly no internet access. All I do is click down on the WiFi connection in the task bar, disconnect and reconnect immediately. Internet is back the moment I hit "connect." I have read many people had the same issues as I am having, but they all had triggers or other network issues. I have no trigger (this happens literally five to six times per minute no matter what I am doing) and I have no problems with my router, modem, or any other devices or computers on said network. As I am a web designer, and like to test my work live at every turn- this is going to result in this laptop being in pieces if I can't get it fixed soon. If more info is needed, let me know and I will provide. Thanks for any help offered! EDIT: Network Card: Realtek RTL8188CE Wireless LAN 802.11n PCI-E NIC Network state reads as "No Internet Access" when the problem first occurs, then magically I have Internet access for about ten seconds once I disconnect and reconnect. I have turned off IPV6, I have turned off power saving options for the network adapter, no viruses. Any new ideas? Also, I had to disconnect and reconnect four times just to get to this edit screen- and will likely have to do the same just to post it- it's that bad.

    Read the article

  • Backup data rate on Raspberry Pi maxing out at 5 Mb/s. Why?

    - by bastibe
    I set up my Raspberry Pi as a Time Machine, as documented here. At the moment, the Raspberry Pi is connected to my MacBook Pro using a direct Ethernet cable. Also, an external hard drive (laptop drive) is connected to the Raspberry Pi using the USB port. However, backups are pretty slow. Activity Monitor claims that the Network is transferring a very steady 5 Mb/s, where my Time Capsule is transferring up to 8 Mb/s with a lot of fluctuation. The Raspberry Pi self-reports (top) that its CPU is only half-used, with about equal parts afpd, usb-storage and jbd2/sda1-8. Thus, I think that the processing power of the Raspberry Pi does not seem to be the problem here. To me, this looks like there is some kind of bottleneck that maxes out at 5 Mb/s thus potentially having my backups run at less than their potential speed. To the best of my knowledge, this might be the afp-daemon, the usb-bus or the external hard drive. So, my question is, how could I identify the true culprit and what can I do about it?

    Read the article

  • Working with barcode fonts in Word

    - by Bob Rivers
    I need to create labels in Microsoft Word 2010 with numbers encoded as barcodes. The barcode's format (ean, code39, upc, etc) does not matter. I have downloaded a barcode conversion font that I found at this site. When I type the number that I want and then I format it with my new font, it produces a barcode. I then print it on an OKI laser printer (1200 dpi). The result seems to be fine, at least for common people. But, when I try to scan it, nothing happens. I tried both with a barcode scanner and a data collector, but neither of them read the barcode. My barcode scanner is working fine, because I can read commercial barcodes printed on products. Does anybody have any advice? How do I do this kind of stuff? I want to do it using Word because I will generate labels using Mail Merge. Therefore using external programs aren't option for me.

    Read the article

  • Easiest way to open CSV with commas in Excel

    - by Borek
    CSV files are automatically associated with Excel but when I open them, all the rows are basically in the first column, like this: It's probably because when Excel thinks "comma-separated values", it actually searches for some other delimiter (I think it's semicolon but it's not important). Now when I have already opened this file in Excel, is there a button or something to tell it "reopen this file and use comma as a delimiter"? I know I can import the data into a new worksheet etc. but I'm asking specifically for a help with situation where I already have a CSV file with commas in it and I want to open it in Excel without creating new workbook or transforming the original file.

    Read the article

  • SQL SERVER – Planned and Unplanned Availablity Group Failovers – Notes from the Field #031

    - by Pinal Dave
    [Note from Pinal]: This is a new episode of Notes from the Fields series. AlwaysOn is a very complex subject and not everyone knows many things about this. The matter of the fact is there is very little information available on this subject online and not everyone knows everything about this. This is why when a very common question related to AlwaysOn comes, people get confused. In this episode of the Notes from the Field series database expert John Sterrett (Group Principal at Linchpin People) explains a very common issue DBAs and Developer faces in their career and is related to Planned and Unplanned Availablity Group Failovers. Linchpin People are database coaches and wellness experts for a data driven world. Read the experience of John in his own words. Whenever a disaster occurs it will be a stressful scenario regardless of how small or big the disaster is. This gets multiplied when it is your first time working with newer technology or the first time you are going through a disaster without a proper run book. Today, were going to help you establish a run book for creating a planned failover with availability groups. To make today’s session simple were going to have two instances of SQL Server 2012 included in an availability group and walk through the steps of doing an unplanned failover.  We will focus on using the user interface and T-SQL to complete the failovers. We are going to use a two replica Availability Group where each replica is in another location. Therefore, we will be covering Asynchronous (non automatic failover) the following is a breakdown of our availability group utilized today. Seeing the following screen might be scary the first time you come across an unplanned failover.  It looks like our test database used in this Availability Group is not functional and it currently isn’t. The database status is not synchronizing which makes sense because the primary replica went down so it couldn’t synchronize. With that said, we can still failover and make it functional while we troubleshoot why we lost our primary replica. To start we are going to right click on the availability group that needs to be restarted and select failover. This will bring up the following wizard, which will walk you through several steps needed to complete the failover using the graphical user interface provided with SQL Server Management Studio (SSMS). You are going to see warning messages simply because we are in Asynchronous commit mode and can not guarantee ‘no data loss’ when we do failover. Just incase you missed it; you get another screen warning you about potential data loss because we are in Asynchronous mode. Next we get to connect to the specific replica we want to become the primary replica after the failover occurs. In our case, we only have two replicas so this is trivial. In order to failover, it’s required to connect to the replica that will become primary.  The following screen shows that the connection has been made successfully. Next, you will see the final summary screen. Once again, this reminds you that the failover action will cause data loss as were using Asynchronous commit mode due to the distance between instances used for disaster recovery. Finally, once the failover is completed you will see the following screen. If you followed along this long you might be wondering what T-SQL scripts are generated for clicking through all the sections of the wizard. If you have used Database Mirroring in the past you might be surprised.  It’s not too different, which makes sense because the data is being replicated via SQL Server endpoints just like the good old database mirroring. Now were going to take a look at how to do a failover with just T-SQL. First, were going to need to open a new query window and run our query in SQLCMD mode. Just incase you haven’t used SQLCMD mode before we will show you how to enable it below. Now you can run the following statement. Notice, we connect to the replica we want to become primary after failover and specify to force failover to allow data loss. We can use the following script to failback over when our primary instance comes back online. -- YOU MUST EXECUTE THE FOLLOWING SCRIPT IN SQLCMD MODE. :Connect SQL2012PROD1 ALTER AVAILABILITY GROUP [AGSQL2] FORCE_FAILOVER_ALLOW_DATA_LOSS; GO Are your servers running at optimal speed or are you facing any SQL Server Performance Problems? If you want to get started with the help of experts read more over here: Fix Your SQL Server. Reference: Pinal Dave (http://blog.sqlauthority.com)Filed under: Notes from the Field, PostADay, SQL, SQL Authority, SQL Query, SQL Server, SQL Tips and Tricks, T SQL

    Read the article

  • La nueva version de Enterprise Manager 12c, Release 4!

    - by grantunez-Oracle
    El día 3 de Junio del 2014 se anuncio la nueva versión de Enterprise Manager, y en esta versión hay nuevas funcionalidades que realmente hace que uno se apasione por este producto. Aquí no voy a platicar de todas las nuevas características, pero si de unas cuantas que son las de mas interés para la Base de Datos. Gestión Avanzada de Umbrales (Advanced Threshold Management) Esta funcionalidad  lo que permite es tener una mayor flexibilidad en los umbrales de todos tus objetivos (Targets) Umbrales basados en tiempo: Auto ajusta los umbrales estáticos, basados ??en los cambios de carga de trabajo de tu ambiente de trabajo. Por ejemplo, no son las mismas cargas de trabajo que tiene tu ambiente los fines de semana a comparación en un cierre de mes. Umbrales adaptativos: Umbrales que se calculan automáticamente para alertar si tu objetivo, ya sea una BD o un Exadata  se desvía del comportamiento esperado de su ambiente normal de trabajo. Interfaz para el seguimiento de tus tareas programadas Anteriormente si tenias varias tareas programadas, tenias que entrar a cada uno de tus targets para verificar como iba progresando, ahora en esta nueva versión, existe una nueva interfaz en la que te podrá permitir ver todas las tareas programadas que tienes en tu ambiente, reduciendo el numero de clicks para poder llegar a esta. De igual manera, se introduce la capacidad de poder exportar e importar tus tareas programadas a través de emcli emcli export_jobs  emcli import_jobs   Almacén de AWR (AWR Warehouse) En esta nueva versión se introdujo un almacén de los snapshots de AWR, este almacén o repositorio por default tiene una retención infinita, significando, que nunca va a borrar los snapshots de AWR.  Este repositorio puede ser una BD en  11.2.0.4 + el ultimo PSU o una version mas nueva. Las siguientes caracteristicas de AWR van a encontrarse en este repositorio Pagina de Performance Reporte AWR ASH Analytics Comparar un periodo de ADDM Comparar un un periodo de tiempo  In-Memory Store Central  Enterprise Manager 12.1.0.4 viene listo para la nueva version de la base de datos 12c, en donde vamos a poder ver un heat-map de los objetos que se encuentran en el "memory-store". Aquí, vamos a poder ver la compresión que se efectúa sobre los segmentos "en-memoria". De la misma manera vamos a tener un tutor o advisor, que nos va a poder guiar en nuestro proceso de decisión para ver que segmentos podemos definir en nuestra "in-memory store" . Mas Información Enterprise Manager  Enterprise Manager Cloud Control Documentation

    Read the article

  • Webcast Replay: OVCA Launch Channel Update

    - by Claudia Caramelli-Oracle
    Last 28 May we held a webcast about Oracle Virtual Compute Appliance (OVCA) launch update for the channel. A brief product overview of OVCA has been followed by some great OPN program content, resell criteria, OPN Incentive Program and Demo Equipment Program details. You can download the slides HERE, but remember, you need to be a registered member of the community to be able to access the workspace. If you are not a member yet, you can register here. We look forward to welcoming you to another webcast soon!

    Read the article

  • Where To Begin To Make A Website

    - by lolyoshi
    I'm a newbie in web programming. I haven't done anything that relates to website before. Now, my new task is creating a website using Java, Jsp, HTML, CSS, mySQL, Apache and Spring Framework (MVC model). I want to know what I should research if I want my website has the function as post entries, comment entries, delete entries, edit entries, etc as a forum? Which I need to know beside above things? I don't know how to update my website automatically when there're changes in website as the top view products, the best products. I don't think I'll input or change them manually. So, which tools or language can support that? Thank for advance

    Read the article

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  | Next Page >