Strange FileNotFoundException occuring on production server in console application

Posted by thmsn on Stack Overflow See other posts from Stack Overflow or by thmsn
Published on 2010-04-28T10:09:58Z Indexed on 2010/04/28 10:13 UTC
Read the original article Hit count: 183

Filed under:
|

Hi I have an application that works fine in my dev enviroment, but throws weird errors in the production enviroment, I checked the version of .net on my dev machine aswell as the production server , they both run 3.5.30729.01.

The exception I get is a System.IO.FileNotFoundException.

StackTrace:

at System.Diagnostics.FileVersionInfo.GetVersionInfo(String fileName)
at System.Configuration.ClientConfigPaths.SetNamesAndVersion(String applicationFilename, Assembly exeAssembly, Boolean isHttp)
at System.Configuration.ClientConfigPaths..ctor(String exePath, Boolean includeUserConfig)
at System.Configuration.ClientConfigPaths.GetPaths(String exePath, Boolean includeUserConfig)
at System.Configuration.ClientConfigurationHost.get_ConfigPaths()
at System.Configuration.ClientConfigurationHost.RequireCompleteInit(IInternalConfigRecord record)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSectionRecursive(String configKey, Boolean getLkg, Boolean checkPermission, Boolean getRuntimeObject, Boolean requestIsHere, Object& result, Object& resultRuntimeObject)
at System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSection(String configKey)
at System.Configuration.ClientConfigurationSystem.System.Configuration.Internal.IInternalConfigSystem.GetSection(String sectionName)
at System.Configuration.ConfigurationManager.GetSection(String sectionName)
at System.Configuration.PrivilegedConfigurationManager.GetSection(String sectionName)
at System.DirectoryServices.SearchResultCollection.ResultsEnumerator..ctor(SearchResultCollection results, String parentUserName, String parentPassword, AuthenticationTypes parentAuthenticationType)
at System.DirectoryServices.SearchResultCollection.GetEnumerator()
at System.DirectoryServices.DirectorySearcher.FindOne()

Yesterday the error just went away, and today the error is occuring again. I tried using reflector and it appears to have something to do with config files or user config files.

any ideas?

© Stack Overflow or respective owner

Related posts about .NET

Related posts about active-directory