xubuntu 12.04 totally refuses to boot after install with wubi on old computer. any tips or suggestions on things i can do to fix this problem?

Posted by WizardinBlack on Ask Ubuntu See other posts from Ask Ubuntu or by WizardinBlack
Published on 2012-07-10T08:04:53Z Indexed on 2012/07/10 9:22 UTC
Read the original article Hit count: 451

Filed under:
|
|
|
|

so, i downloaded xubuntu 12.04 32-bit (not alt version) from the xubuntu.org website and placed the .zip into a folder named XUBUNTU on my desktop. i then extracted the files to that folder and ran wubi. i selected xubuntu from the drop down and clicked install. i let it do its thing and then chose the option to reboot when prompted. this is when i went to my girlfriends house for the day and left my laptop (dell latitude 120L) to finish the install. i came back home (about 8 hours later) to find my computer on the windows 7 log in screen when i rebooted my computer once more. i booted xubuntu just fine and things seemed to work perfectly. i turned off the pc and went to bed. next morning i booted xubuntu again without problems. i rebooted and went to windows, then next time i tried booting xubuntu in the middle of the splash screen it went black and the cpu light stopped blinking. i force shut down the computer and tried booting again when the same thing happened (instead of going black the splash just froze). i went back to windows and uninstalled and reintalled the os and havent beej able to boot it since. i even tried booting lubuntu with the same problem. please help!

© Ask Ubuntu or respective owner

Related posts about 12.04

Related posts about wubi