Daily Archives

Articles indexed Monday November 12 2012

Page 1/18 | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  | Next Page >

  • List files with last access date in linux

    - by kayaker243
    I'd like to clean up a server that my webmaster let turn into a mess. I know how to list all files not accessed within the last x days using find and -atime, but what I'm looking for is to come up with a listing of the last access date for files one level down in directory /foo: /foo/bar1.txt Dec 11, 2001 /foo/bar2.txt Nov 12, 2008 /foo/bar3.txt Jan 12, 2004 For folders one level down in directory /foo, list the date of the most recently accessed file within the directory (no limit on depth for identifying last access date) /foo/bar1/ Feb 13, 2012 /foo/bar2/ Oct 11, 2008 Where /foo/bar1/ has a file modified Jan 1, 1998 and Feb 13, 2012 and /foo/bar2/ has 30 files, most recent of which was accessed Oct 11, 2008. This question is similar to: http://stackoverflow.com/questions/5566310/how-to-recursively-find-and-list-the-latest-modified-files-in-a-directory-with-s but rather than the modification date, the date of interest is the last accessed date.

    Read the article

  • enabling gzip with htaccess...why is it hit or miss?

    - by adam-asdf
    I have shared hosting through Justhost. I use the HTML5 Boilerplate .htaccess (have tried other methods from here and there without luck) the compression part is as follows: <IfModule mod_deflate.c> # Force deflate for mangled headers developer.yahoo.com/blogs/ydn/posts/2010/12/pushing-beyond-gzipping/ <IfModule mod_setenvif.c> <IfModule mod_headers.c> SetEnvIfNoCase ^(Accept-EncodXng|X-cept-Encoding|X{15}|~{15}|-{15})$ ^((gzip|deflate)\s*,?\s*)+|[X~-]{4,13}$ HAVE_Accept-Encoding RequestHeader append Accept-Encoding "gzip,deflate" env=HAVE_Accept-Encoding </IfModule> </IfModule> # Compress all output labeled with one of the following MIME-types <IfModule mod_filter.c> AddOutputFilterByType DEFLATE application/atom+xml \ application/javascript \ application/json \ application/rss+xml \ application/vnd.ms-fontobject \ application/x-font-ttf \ application/xhtml+xml \ application/xml \ font/opentype \ image/svg+xml \ image/x-icon \ text/css \ text/html \ text/plain \ text/x-component \ text/xml </IfModule> </IfModule> However, it isn't working—at least I don't think—My home page (html) isn't compressing, the CSS and some of the JS aren't gzipped. It is failing on HTML, CSS and JS. However, some things are (or were, who knows what it will look like when you check) gzipped. My domain is http://adaminfinitum.com/ What is weird is that the (Google) PageSpeed browser extension for Firefox (whatever the current version is [Nov. 2012]) gives me a 95% speed rating (and no warnings about compression), yet YSlow and Chrome developer tools both flag me about gzip, as does a tool I found on here while researching this. To reduce cookies I set up a subdomain on my site and I thought maybe that was it so I added an .htaccess there also, but no luck. To reduce http requests I embedded some of webfonts and images in CSS (HTML5 BP stipulates not to compress images, and apparently '.woff' files are already compressed) so I thought maybe that was it and I spent all day separating and asynchronously loading those portions (via Modernizr.load) but that hasn't helped either...if anything it made it worse due to increasing http requests (I realize speed scores of async resources may be misleading). Researching this, it seems to be a fairly common issue but I haven't found an explanation/solution. I don't think it is a MIME-type issue, I have quadruple checked (and thrice edited) my .htaccess files. My hosting company said they run Apache 2.2.22 and I have looked at everything I can find. What gives?

    Read the article

  • rsync ssh not working in crontab after reboot

    - by kabeer
    I was using a script to perform rsync in sudo crontab. The script does a 2-way rsync (from serverA to serverB and reverse). the rsync uses ssh to connect between servers. After i reboot both the server machines, the rsync is not working in sudo crontab. I also setup a new cronjob and it fails, The error is: rsync error: unexplained error (code 255) at io.c(600) [sender=3.0.6] rsync: connection unexpectedly closed (0 bytes received so far) [receiver] However, when run from terminal, the rync script works as expected without issues. please help. looks like issue with ssh. however, i am able to ssh into either servers withoiut issues.

    Read the article

  • rsync error unexplained error (code 255) at io.c

    - by kabeer
    I was using a script to perform rsync in sudo crontab. The script does a 2-way rsync (from serverA to serverB and reverse). After i reboot both the server machines, the rsync is not working in sudo crontab. I also setup a new cronjob and it fails, The error is: rsync error: unexplained error (code 255) at io.c(600) [sender=3.0.6] rsync: connection unexpectedly closed (0 bytes received so far) [receiver] However, when run from terminal, the rync script works as expected without issues. please help.

    Read the article

  • Secure external connection to SQL Server (from third party software)

    - by Bart
    I have a SQL Express 2008 R2 server running on a server in an internal lan network. A few databases are used by some third party software to store data. A SQL-Server user is used by this application to connect to the database. Now I need to access this database using a local installation of the software from an external pc. In this particular case a VPN connection is not the solution I am looking for. I have access to an external linux server, so I tried ssh tunneling from the windows server to the linux server and use the external pc to tunnel it back from the linux server to the client, but this is working very very slow. What are my other options to allow this external connection in a safe way?

    Read the article

  • Caching API Proxy Server

    - by edc1591
    I need to have a server that caches API responses and then forwards them along to a desktop app. I don't really have much experience with this, so I have a few questions. First of all, what kind of server should I get? I already use Linode for my websites, so ideally I'd like to go with them. I expect to get anywhere from 30 million to 40 million requests to my proxy server each month. Will a 512 Linode be able to support that? Also, is there any software out there that does this already, or will I have to write my own? The API responses are roughly 10 KB each on average, so doing the math, that's a lot of data each month. Should I just add more transfer to whatever server I buy, or can I somehow compress the API responses before sending them off to the user? Thanks for any help.

    Read the article

  • Dynamically updating DNS records with NSUPDATE fails

    - by Thuy
    I've got my own nameserver ns3.epnddns.com and domain epnddns.com I wanted to try and update the records dynamiclly from home using nsupdate but when I run nsupdate -k Kwww.epnddns.com.+157+17183.key i get the following errors Kwww.epnddns.com.+157+17183.key:1: unknown option 'www.epnddns.com.' Kwww.epnddns.com.+157+17183.key:2: unexpected token near end of the file Kwww.epnddns.com.+157+17183.{private,key}: unexpected token Not sure why I get these errors, I'll post my complete setup. Generated keys on my home pc, using dnssec-keygen -a HMAC-MD5 -b 128 -n HOST www.epnddns.com. created /var/named/ and put the keys there and chmod them to 600. transfered the keys to my nameserver ns3.epnddns.com, created /var/named/ ,put the keys there and chmod them to 600 made dnskey.conf in /var/named and added key www.epnddns.com. { algorithm hmac-md5; secret "my secret from they keys=="; }; chmod to 600 then in /etc/bind/named.conf.local include "/var/named/dnskeys.conf"; zone "epnddns.com" { type master; file "/etc/bind/zones/epnddns.com.zone"; allow-transfer { myhomeip; }; //its my home ip so not in the same network allow-update { key www.epnddns.com.; }; }; I restarted bind without any error messages so it seems to be working on the nameserver at least. But on my homepc when i try and run the nsupdate i get those error messages. Thanks in advance for any help or insightful advice.

    Read the article

  • Mac OSX server command equivalent for dhclient?

    - by John Hall
    Is there an MacOS command that makes a dhcp request, and renews the old lease, drops it for a new one, or usefully reports errors or lack of response from a dhcp server? This would both help fix networking on the machine after problems on the network without rebooting and would also be useful to diagnose wider networking problems from a mac. I can not find any command equivalent of dhclient though obviously some component must be serving this purpose. The question is, is that component exposed to a command line interface? I am biased to the command line for these features and may have overlooked settings panels or tools that might solve it using a gui interface. I believe this question is at the heart of this other question: Is there an equivalent command for 'init.d/networking restart' in OS X

    Read the article

  • RAID 50 24Port Fast Writes Slow Reads - Ubuntu

    - by James
    What is going on here?! I am baffled. [email protected]:/Volumes/MercuryInternal/test$ sudo dd if=/dev/zero of=/Volumes/MercuryInternal/test/test.fs bs=4096k count=10000 10000+0 records in 10000+0 records out 41943040000 bytes (42 GB) copied, 57.0948 s, 735 MB/s [email protected]:/Volumes/MercuryInternal/test$ sudo dd if=/Volumes/MercuryInternal/test/test.fs of=/dev/null bs=4096k count=10000 10000+0 records in 10000+0 records out 41943040000 bytes (42 GB) copied, 116.189 s, 361 MB/s OF NOTE: My RAID50 is 3 sets of 8 disks. - This might not be the best config for SPEED. OS: Ubuntu 12.04.1 x64 Hardware Raid: RocketRaid 2782 - 24 Port Controller HardDriveType: Seagate Barracuda ES.2 1TB Drivers: v1.1 Open Source Linux Drivers. So 24 x 1TB drives, partitioned using parted. Filesystem is ext4. I/O scheduler WAS noop but have changed it to deadline with no seemingly performance benefit/cost. [email protected]:/Volumes/MercuryInternal/test$ sudo gdisk -l /dev/sdb GPT fdisk (gdisk) version 0.8.1 Partition table scan: MBR: protective BSD: not present APM: not present GPT: present Found valid GPT with protective MBR; using GPT. Disk /dev/sdb: 41020686336 sectors, 19.1 TiB Logical sector size: 512 bytes Disk identifier (GUID): 95045EC6-6EAF-4072-9969-AC46A32E38C8 Partition table holds up to 128 entries First usable sector is 34, last usable sector is 41020686302 Partitions will be aligned on 2048-sector boundaries Total free space is 5062589 sectors (2.4 GiB) Number Start (sector) End (sector) Size Code Name 1 2048 41015625727 19.1 TiB 0700 primary To me this should be working fine. I can't think of anything that would be causing this other then fundamental driver errors? I can't seem to get much/if any higher then the 361MB a second, is this hitting the "SATA2" link speed, which it shouldn't given it is a PCIe2.0 card. Or maybe some cacheing quirk - I do have Write Back enabled. Does anyone have any suggestions? Tests for me to perform? Or if you require more information, I am happy to provide it! This is a video fileserver for editing machines, so we have a preference for FAST reads over writes. I was just expected more from RAID 50 and 24 drives together... EDIT: (hdparm results) [email protected]:/Volumes/MercuryInternal$ sudo hdparm -Tt /dev/sdb /dev/sdb: Timing cached reads: 17458 MB in 2.00 seconds = 8735.50 MB/sec Timing buffered disk reads: 884 MB in 3.00 seconds = 294.32 MB/sec EDIT2: (config details) Also, I am using a RAID block size of 256K. I was told a larger block size is better for larger (in my case large video) files. EDIT3: (Bonnie++ Results. Would love some guidance with this!)

    Read the article

  • Blocking requests from specific IPs using IIS Rewrite module

    - by Thomas Levesque
    I'm trying to block a range of IP that is sending tons of spam to my blog. I can't use the solution described here because it's a shared hosting and I can't change anything to the server configuration. I only have access to a few options in Remote IIS. I see that the URL Rewrite module has an option to block requests, so I tried to use it. My rule is as follows in web.config: <rule name="BlockSpam" enabled="true" stopProcessing="true"> <match url=".*" /> <conditions logicalGrouping="MatchAll" trackAllCaptures="false"> <add input="{REMOTE_ADDR}" pattern="10\.0\.146\.23[0-9]" ignoreCase="false" /> </conditions> <action type="CustomResponse" statusCode="403" /> </rule> Unfortunately, if I put it at the end of the rewrite rules, it doesn't seem to block anything... and if I put it at the start of the list, it blocks everything! It looks like the condition isn't taken into account. In the UI, the stopProcessing option is not visible and is true by default. Changing it to false in web.config doesn't seem to have any effect. I'm not sure what to do now... any ideas?

    Read the article

  • SqlCmd : Login timeout expired from localhost

    - by mschr
    I've setup the instance SQLEXPRESS via SQL Server 2008 R2 installation, added a security login with all server roles, one called 'sqluser'. The server authentication is SQL Server and Windows Authentication mode. However, when i specify the -S property, login fails. There is no firewall enabled and SQL server even accepts connections from remote hosts. C:\Users\user>sqlcmd -U sqluser -P qwerty -Q "Select * FROM testdb.dbo.testtable" Output: integer ------- 1 2 3 4 (4 rows affected) However when specifying 'localhost' the query fails... Question is Why? C:\Users\user>sqlcmd -S localhost/sqlexpress -U cpt -P 1234 -Q "Select * FROM cpt.dbo.testme" Output: HResult 0x43, Level 16, State 1 Named Pipes Provider: Could not open a connection to SQL Server [67]. Sqlcmd: Error: Microsoft SQL Server Native Client 10.0 : A network-related or in stance-specific error ..... Sqlcmd: Error: Microsoft SQL Server Native Client 10.0 : Login timeout expired. Changing 'localhost' with '%COMPUTERNAME' is same result if someone would be wondering. The server is running as a LocalSystem instance.

    Read the article

  • Horde complains that Imp is not running

    - by Eric J.
    I'm a mostly-Windows guy tasked with setting up email on an Ubuntu 12.04 instance at AWS and hit the following error: When I browse to Horde, after entering my administrative credentials, I get the error message: A fatal error has occurred imp is not activated. Details have been logged for the administrator. I am following the following, quite detailed guide http://www.exratione.com/2012/05/a-mailserver-on-ubuntu-1204-postfix-dovecot-mysql/ This is happening at Step 20, at the text Now fire up you web browser and navigate to your server at http://mail.example.com/ to verify that you can log in as the configured administrative mail user. (of course I used my actual domain). Questions Where is Horde logging the "details"? Any thoughts on why this might happen? I found Google hits suggesting that php5-mcrypt might be missing, but I verified it is installed and up-to-date in my case.

    Read the article

  • Powershell and long-running external tools?

    - by leeand00
    I'm trying to compact a MS-Access database using JetComp.exe using a powershell script. Here is the operative lines: # 4. Run JetComp LogWrite("Begin: Running JetComp") .\JETCOMP.EXE -src: $srcDB -dest: $dstDB | Out-Null #Run this command and wait for it to finish... IfErrorExit("Error Compacting Database") LogWrite("End: Running JetComp") The JETCOMP.EXE program seems to complete long before it is actually finished and the $dstDB ends up being smaller than the compact should even make it. Initially ($srcDB) it's about 1.8 GB and by the time the command finishes it's about 300,000 kb (about 0.29 gb) that's a pretty long way off from 1.8 gb which when compacted manually ends up being about 1.6 gb. Is there some sort of timeout I don't know about in powershell scripts? P.S. I know that when running JETCOMP.EXE manually, that the system often detects it as "not responding" even though it's actually getting the job done, and waiting long enough will allow it to complete.

    Read the article

  • .htaccess - redirect non www to www and retain subdomains from redirecting

    - by RhymeGuy
    So, on my main domain 'domain.com' I created several subdomains from cPanel, like 'sub1.domain.com' and 'sub2.domain.com'. Their real location on server is in 'domain.com/sub1' and 'domain.com/sub2'. Now, I want to redirect non www to www with .htaccess and this is what currently what i have: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domain\.com [NC] RewriteRule ^(.*) http://www.domain.com/$1 [L,R=301] </IfModule> This works. When somebody enter domain.com it will be redirected to www.domain.com. However when somebody enter sub1.domain.com, he will be redirected to www.domain.com/sub1 - which I don't want, it needs to be in sub1.domain.com. What shall I add in .htaccess file to accomplish this?

    Read the article

  • How can I automatically cycle a new image in an AWS Auto Scaling Group?

    - by JustinY
    I have a web application setup with a load balancer and auto scaling group to manage scaling. The source code is in a git repository so I don't have to update the images when the code changes, but occasionally the environment changes so we create a new image. Then that image needs to be cycled into the auto scaling group. Is there a way to cycle the images automatically? Right now I schedule a scale up and scale down action which gets rid of the old instances.

    Read the article

  • Unable to initialize gitosis-init

    - by aunghn
    I was tried to setup git and gitosis for our projects. For the gitosis setup, I'm following this article http://scie.nti.st/2007/11/14/hosting-git-repositories-the-easy-and-secure-way as this is first time using git. I got an issue when I run the gitosis-init. I don't know what happen or how to check. Please help me on what I need to check or do. In fact, I don't even know whether this is a problem as I just started using Linux, git and etc. Reinitialized existing Git repository in /home/git/repositories/gitosis-admin.git/ Reinitialized existing Git repository in /home/git/repositories/gitosis-admin.git/ Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/gitosis-init", line 8, in <module> load_entry_point('gitosis==0.2', 'console_scripts', 'gitosis-init')() File "/usr/lib/python2.5/site-packages/gitosis-0.2-py2.5.egg/gitosis/app.py", line 24, in run return app.main() File "/usr/lib/python2.5/site-packages/gitosis-0.2-py2.5.egg/gitosis/app.py", line 38, in main self.handle_args(parser, cfg, options, args) File "/usr/lib/python2.5/site-packages/gitosis-0.2-py2.5.egg/gitosis/init.py", line 140, in handle_args run_hook.post_update(cfg=cfg, git_dir=admin_repository) File "/usr/lib/python2.5/site-packages/gitosis-0.2-py2.5.egg/gitosis/run_hook.py", line 40, in post_update path=os.path.join(generated, 'projects.list'), File "/usr/lib/python2.5/site-packages/gitosis-0.2-py2.5.egg/gitosis/gitweb.py", line 109, in generate_project_list f = file(tmp, 'w') IOError: [Errno 13] Permission denied: '/home/git/gitosis/projects.list.30470.tmp' Thanks in advance.

    Read the article

  • AT&T U-verse 2Wire Router - Increase session table limit?

    - by caleban
    AT&T U-verse VDSL "fiber to the node" 24Mbit down / 3Mbit up 2Wire Router Model 3800HGV-B Software Version 6.1.9.24-enh.tm The 2Wire router appears to have a limit of 1024 TCP and UDP sessions. This limit appears to apply to all sessions regardless of any static IP, firewall off, DMZ plus, secondary router configurations. I've tried using the 2Wire router alone and also configuring the 2Wire static IP addressing, firewall off, DMZ plus, etc. setup along with my own pfSense router/firewall. Either way it appears I exceed the 1024 session limit and sessions start being reset. Running out of sessions isn't being caused by torrents or p2p etc. We're a business and our legitimate uses are exceeding this session limit. AT&T tells me it's not possible to bridge the router or increase or avoid the session table limit. I'm curious if anyone has found a way around either of these issues.

    Read the article

  • Filtering bad requests from Apache -> logger -> rsyslog to syslog-ng on a remote logging server possible?

    - by zeyus
    EDIT: Thanks for the help Here is a quick idea of the setup: webserver X In apache httpd.conf: LogFormat "%v %h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\" \"%{User-Agent}i\"" vcombined CustomLog "|/usr/bin/logger -p local6.info -t access " vcombined In rsyslog.conf: *.* @logserver Logserver syslog-ng.conf: ... parser p_apache {csv-parser(columns( "APACHE.VIRTUAL_HOST", "APACHE.CLIENT_IP", "APACHE.IDENT_NAME", "APACHE.USER_NAME", "APACHE.TIMESTAMP", "APACHE.REQUEST_URL", "APACHE.REQUEST_STATUS", "APACHE.CONTENT_LENGTH", "APACHE.REFERER", "APACHE.USER_AGENT", "APACHE.PROCESS_TIME", "APACHE.SERVER_NAME") # flags: # escape-none,escape-backslash,escape-double-char, # strip-whitespace flags(escape-double-char,strip-whitespace) delimiters(" ") quote-pairs('""[]') );}; ... source s_net { udp(ip(0.0.0.0) port(514) so_rcvbuf(1048576)); }; destination hosts_acc { file("/var/log/hosts/$HOST/${APACHE.VIRTUAL_HOST}_acc.log"); }; filter f_apacheacc { facility(local6); }; log { source(s_net); parser(p_apache); filter(f_apacheacc); destination(hosts_acc); }; ... The log's get there just fine, but there are a LOT of logs like the following: -rw------- 1 root root 5726 Apr 6 01:02 xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 23435 Apr 6 01:06 \xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 745 Apr 6 00:57 xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 8440 Apr 5 22:50 \xc3\xaf_F\xc3\x95$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 3112 Apr 6 00:58 xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 4220 Apr 5 22:03 xe2\x80\x98\twd\xc2\xa2\xc2\xb0\xc3\x96$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 1055 Apr 5 22:03 xe2\x80\x98\xc2\x9dw\xc3\x94\xc3\xb4T\xc5\x93$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 1821 Apr 6 00:58 \xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 2875 Apr 6 01:02 xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 3165 Apr 5 22:48 \xe2\x80\x99-w\xc3\xaf_F\xc3\x95$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 3165 Apr 5 22:40 \xe2\x80\x99\xe2\x80\x9aw\xe2\x82\xac\xc2\xbd\xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 15825 Apr 5 22:50 xe2\x80\x99\xe2\x80\x9aw\xe2\x82\xac\xc2\xbd\xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 1055 Apr 5 22:39 \xe2\x80\x9aw\xe2\x82\xac\xc2\xbd\xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 2110 Apr 5 22:50 xe2\x80\x9aw\xe2\x82\xac\xc2\xbd\xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 2034 Apr 5 22:50 \xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 4066 Apr 5 22:45 xe2\x80\x9d($yA;_acc.log -rw------- 1 root root 7212 Apr 6 13:30 \xe2\x80\xb9>$yA;_acc.log -rw------- 1 root root 3000 Apr 6 13:25 xe2\x80\xb9>$yA;_acc.log My question is where, and how can I filter these out, I don't want them on the filesystem (But actually I guess it wouldn't be a bad idea to keep them logged, but in their correct VHost file) Here is an example VHost <VirtualHost *:80> ServerAdmin [email protected] ServerName xxx.xx DocumentRoot /var/www/vhosts/xxx <Directory /var/www/vhosts/xxx> AllowOverride All Options All RewriteEngine on </Directory> </VirtualHost> And the default "catch-all" vhost at the bottom of the vhosts config file: <VirtualHost *:80> ServerName default ServerAlias * ServerAlias catchall.xxx.xx DocumentRoot /var/www/vhosts/nodomain <Directory "/var/www/vhosts/nodomain"> Options Indexes FollowSymLinks AllowOverride none Allow from All </Directory> CustomLog /dev/null combined ErrorLog /dev/null </VirtualHost> I had posted this in a related question but It's better in it's own question. Here are some examples from inside the log files r_acc.log: Apr 7 11:16:27 xxxxx access: r PC 5.0; eSobiSubscriber 2.0.4.16; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)" Apr 7 11:16:28 xxxxx access: r PC 5.0; eSobiSubscriber 2.0.4.16; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)" ######################## D46-28E2-0FBC95-78798EV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log: Apr 7 14:54:06 xxxxx access: D46-28E2-0FBC95-78798EV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; B557000E-F20D-35DD-021A-9824EC-17A4AFV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; 3BD03D7B-EEFD-83FF-7599-B751AD-6F0A2EV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; 9CAE0724-D455-0B31-3378-871C11-BBD0A4V\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; C1E24799-3979-2452-81-3BAA0FFD361F5A; 0E701CBC-5832-5AB6-D5-CFBF9BDE863EAA; 464714B1-B3E2-774A-A4-FEA612A46CEE06; 74C817B0-D081-D2CC-6D-C4EF0F1B4F49BB; 1338B1DE-67CD-977C-B35D-1F2C4441DD6A; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET4.0C; BRI/2)" ######################## V\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA;_acc.log: Apr 7 14:55:04 xxxxx access: V\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; FEEACE4F-092A-1D46-28E2-0FBC95-78798EV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; B557000E-F20D-35DD-021A-9824EC-17A4AFV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; 3BD03D7B-EEFD-83FF-7599-B751AD-6F0A2EV\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; 9CAE0724-D455-0B31-3378-871C11-BBD0A4V\xe2\x80\x94w\xe2\x80\x98\xc3\x9d\xc3\x9ed$yA; C1E24799-3979-2452-81-3BAA0FFD361F5A; 0E701CBC-5832-5AB6-D5-CFBF9BDE863EAA; 464714B1-B3E2-774A-A4-FEA612A46CEE06; 74C817B0-D081-D2CC-6D-C4EF0F1B4F49BB; 1338B1DE-67CD-977C-B35D-1F2C4441DD6A; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET4.0C; BRI/2)" ################### xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA;_acc.log: Apr 7 19:48:39 xxxxx access: xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 3C12D25C-9D40-91CF-1F40-AC-B1A083426DV-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; D4713FA8-0142-A0C2-4812-BA-E03221005BV-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 199BAF2A-ECD5-39FA-65C3-E8-B107FAFF08V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 384BDA70-9954-7744-05A0-C4-C7D9FEA685V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; EE7292A9-333C-AF70-5A7F-55-CAA7D0BA39V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; -AD7D48FA3A55-2A33-D10B-B4B66276D8B8; -166A9C6A2E71-24DF-A192-C8258AA4DE14; -00077C6C84E0-A302-4954-3D6D17C54D31; 3F56C318-EC3C-432B-680F-7E4BB2B852C4; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)" Apr 7 19:48:39 xxxxx access: xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 3C12D25C-9D40-91CF-1F40-AC-B1A083426DV-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; D4713FA8-0142-A0C2-4812-BA-E03221005BV-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 199BAF2A-ECD5-39FA-65C3-E8-B107FAFF08V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; 384BDA70-9954-7744-05A0-C4-C7D9FEA685V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; EE7292A9-333C-AF70-5A7F-55-CAA7D0BA39V-w\xc2\x90\xc3\x91\xc3\x94\xc2\xab$yA; -AD7D48FA3A55-2A33-D10B-B4B66276D8B8; -166A9C6A2E71-24DF-A192-C8258AA4DE14; -00077C6C84E0-A302-4954-3D6D17C54D31; 3F56C318-EC3C-432B-680F-7E4BB2B852C4; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)" Thanks

    Read the article

  • Wrong CSS mime type with Roundcube 0.5 beta and nginx

    - by Julien Vehent
    I'm running into a CSS problem. This is a setup based on Debian Squeeze (nginx/0.7.67, php5/cgi) on which I installed the latest Roundcube 0.5 beta. PHP is properly processed, login works fine but the CSS files are not loaded and Firefox is throwing the following errors: Error: The stylesheet https://webmail.example.net:10443/roundcube/skins/default/common.css?s=1290600165 was not loaded because its MIME type, "text/html", is not "text/css". Source File: https://webmail.example.net:10443/roundcube/?_task=login Line: 0 Error: The stylesheet https://webmail.example.net:10443/roundcube/skins/default/mail.css?s=1290156319 was not loaded because its MIME type, "text/html", is not "text/css". Source File: https://webmail.example.net:10443/roundcube/?_task=login Line: 0 As far as I understand, nginx doesn't see the .css extension (because ofthe ?s= argument) and thus set the mime type with the default value, being text/html. Should I fix this in nginx (and how ?) or is it roundcube's related ? Edit: It seems that it's nginx related. The content-type isn't set for any other type than text/html. I had to include manually the following declarations to force CSS and JS content-types. That's ugly, and I never had the problem before... any idea ? location ~ \.css { add_header Content-Type text/css; } location ~ \.js { add_header Content-Type application/x-javascript; }

    Read the article

  • I just got a linode VPS a week ago and I've been flagged for SSH scanning

    - by meder
    I got a 32-bit Debian VPS from http://linode.com and I really haven't done any sort of advanced configuration for securing it ( port 22; password enabled ). It seems somehow there is ssh scanning going on from my IP, I'm being flagged as this is against the TOS. I've been SSHing only from my home Comcast ISP which I run Linux on. Is this a common thing when getting a new vps? Are there any standard security configuration tips? I'm quite confused as to how my machine has been accused of this ssh scanning.

    Read the article

  • Possible to restore Windows Partition disk image?

    - by kd7iwp
    I have a machine that was dual-booting Windows 7 and Ubuntu 12.04. I used the Disks program in Ubuntu to make a disk image of my windows partition which I saved on an external disk. I then reformatted the main drive and installed Ubuntu 12.10. I created a spare partition and restored that Windows disk image to that partition. Is it possible to boot Windows? I have run boot-repair and Grub now gives me both Ubuntu and Windows options but when I select Windows I get only a black screen with blinking cursor. I ran a Windows recovery disk and ran startup repair but still no luck. I also tried running lilo inside Ubuntu but still can't boot Windows. Any other ideas? PS, I'm on a Netbook with no DVD drive so I can't just reinstall Windows though if that is my only option I can borrow a DVD eventually.

    Read the article

  • Samba Server Make Multiple User Permissions Profiles

    - by Scriptonaut
    I have a Samba file server running, and I was wondering how I could make multiple user accounts that have different permissions. For example, at the moment I have a user, smbusr, but when I ssh to the share, I can read, write, execute, and even navigate out of the samba directory and do stuff on the actual computer. This is bad because I want to be able to give out my IP so friends/family can use the server, but I don't want them to be able to do just anything. I want to lock the user in the samba share directory(and all the sub directories). Eventually I would like several profiles such as (smbusr_R, smbusr_RW, smbguest_R, smbguest_RW). I also have a second question related to this, is SSH the best method to connect from other unix machines? What about VPN? Or simply mounting like this: mount -t ext3 -o user=username //ipaddr/share /mnt/mountpoint Is that mounting command above the same thing as a vpn? This is really confusing me. Thanks for the help guys, let me know if you need to see any files, or need anymore information.

    Read the article

  • Windows 8 Login Password Out of Sync with Windows Live ID

    - by Israel Lopez
    I'm working with a computer that has setup a local account connected under Windows Live ID. The user can login to Live ID (like hotmail) from another computer with the correct credentials. However from the Windows 8 computer using the correct password it indicates. That password is incorrect. Make sure you're using the password for you Mircrosoft Account. You can always reset it at account.live.com/password/reset. Now, I've used NTPASSWD to reset the password, but it seems that since its not a "Local Account" it wont take the new password or blank one. This account also has a "PIN" the user who also has forgotten it. I also tried to enable/password set the local Administrator account but it does not show up for login. Any ideas?

    Read the article

  • map my url with window 2008 r2 for a tomcat web application

    - by Dinidu
    I have developed a web application using jsp/servelt technology, now i have hosted in my company windows server by using tomcat web server. when i want to go to the application i have to type my server name and the 8080 port no. I want to remove this and want to use my web application name instead of the server name. hope a quick answer. example: now (http://my server name:8080/) what i want (http://my application name)

    Read the article

  • Remote desktop solution where the desktop sharing party contacts the computer it wants to share with

    - by Kent
    I'm in a situation where I act as a sort of techinical support to my family and less techinically experienced friends. I'm looking for a remote desktop solution where it's possible to setup a "zero-install, double click an icon"-solution where the client computer contacts me so that I may interact with their desktop. The last part is important as the people in need of my help don't know how to configure their router or even the firewall software on their own computer. They are able to click an accept button when asked if a program should be able to make outgoing connections. They have many different kinds of routers, as well as software firewalls, and I rather not deal with the problem of how to connect to them using whatever as well as the actual problem they are having. It must be: Free of charge for non-commercial use. Possible to use it in a mode where the computer wanting to share its desktop should be able to make a connection to my computer. My computer has a DNS name we can use. Compatible with both Windows XP and Windows 7. Independent of a third party server or infrastructure. Explanations of the above: I don't want to spend money on it when I help them for free. If it's free as in freedom, all the better! I guess this boils down to being callable like showdesktopto.exe opscomputer.com where opscomputer.com is my computers DNS name. If that is possible then I can create a shortcut they can use to connect to me when they need help. It's nice if it's possible to specify a password or key file which I can use to authenticate myself, but it's not required. They use the OS which their machine comes installed with. That means Windows XP or 7. I want something which will work in the long run. Using a third party service which might not be available when I need it disqualified such solutions.

    Read the article

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  | Next Page >