TortoiseSVN overlay icons do not appear when installed by a different user account?

Posted by Camsoft on Server Fault See other posts from Server Fault or by Camsoft
Published on 2010-04-21T12:33:11Z Indexed on 2010/04/21 12:33 UTC
Read the original article Hit count: 529

I've installed TortoiseSVN on my work Windows XP machine as the administrator. When I login in as a standard user my working copies do not display the overlay icons in Windows Explorer.

I found this on TortoiseSVN's support pages:

Did you install TortoiseSVN as a different user under WinNT/Win2K/WinXP than you are using now?

Go to the settings of TSVN and activate the icon overlays for at least the fixed drives. The installer does this automatically for the current user (can't do it for other users...) but since you are using TSVN as a different user than you installed it you need to set this manually.

I've checked the settings for overlay icons for the current user and the options Local and Network drives are checked. I've tried even toggling them off, applying, then on again and applying, then restarting but they still don't appear.

I'm unable to install TortoiseSVN on the current user hence why I logged into the admin account.

Any ideas?

© Server Fault or respective owner

TortoiseSVN overlay icons do not appear when installed by a different user account?

Posted by Camsoft on Super User See other posts from Super User or by Camsoft
Published on 2010-04-21T12:33:11Z Indexed on 2010/04/21 14:23 UTC
Read the original article Hit count: 530

I've installed TortoiseSVN on my work Windows XP machine as the administrator. When I login in as a standard user my working copies do not display the overlay icons in Windows Explorer.

I found this on TortoiseSVN's support pages:

Did you install TortoiseSVN as a different user under WinNT/Win2K/WinXP than you are using now?

Go to the settings of TSVN and activate the icon overlays for at least the fixed drives. The installer does this automatically for the current user (can't do it for other users...) but since you are using TSVN as a different user than you installed it you need to set this manually.

http://tortoisesvn.net/node/97

I've checked the settings for overlay icons for the current user and the options Local and Network drives are checked. I've tried even toggling them off, applying, then on again and applying, then restarting but they still don't appear.

I'm unable to install TortoiseSVN on the current user hence why I logged into the admin account.

Any ideas?

© Super User or respective owner

Related posts about tortoisesvn

Related posts about windows-xp