Keyboard doesn't work after upgrade to Debian Wheezy

Posted by mikhail on Server Fault See other posts from Server Fault or by mikhail
Published on 2011-09-02T14:03:56Z Indexed on 2012/11/29 5:07 UTC
Read the original article Hit count: 348

Filed under:
|
|

After upgrade from lenny to wheezy keyboard and mouse don't work in X (keyboard available before it starts). I looked over internet about this issue and found some solutions:

  1. remove xorg.conf (http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=7&t=62880)
  2. update udev and base-files (http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=6&t=64927&p=376136#p376136)
  3. remove /run directory (http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=6&t=64927&p=376136#p376136)
  4. reintall xserver and xorg

But, nothing helped me :( Logs of X-server haven't got any messages about keyboard or mouse errors.

Below you can see configuration of my system:

[email protected]# uname -a
Linux xxx 3.0.0-1-686-pae #1 SMP Sat Aug 27 16:41:03 UTC 2011 i686 GNU/Linux

[email protected]# dpkg -l |grep udev
ii  libgudev-1.0-0 172-1 GObject-based wrapper library for libudev
ii  libudev0 172-1 libudev shared library
ii  udev 172-1 /dev/ and hotplug management daemon

[email protected]# dpkg -l |grep base-files
ii  base-files 6.5 Debian base system miscellaneous files

[email protected]# dpkg -l |grep xorg
ii  xorg 1:7.6+8 X.Org X Window System
...
ii  xserver-xorg  1:7.6+8 X.Org X server

© Server Fault or respective owner

Related posts about keyboard

Related posts about xserver